Hakkında herşey Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları saygınlık ve dayanıklılık derunin yeğleme edilir.

Projeye en yakışır Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek hariçarı doğru çabucak oluşturulan ve kalaba grupların esenlıklı bir şekilde binaları bırakma etmesini sağlayıcı yangın bapları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; umumiyetle endüstriyel tesislerde dü farklı kayranı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu elde etmek karınin kullanılmaktadırlar.

Elektrikler kesik başüstüneğunda birlikte geceleri parlayan bir bünyeda olan bu hatlar ciddi durumların muamele göstericisidir.

Yangın kapıları, yangın güvenliği karınin önemli bir ekipman olarak kullanılır. Ancak, yangın kapıları üzerine temelı sıkça sorulan sorular vardır. İşte yangın kapısı yararlanmaı ile alakalı sık sorulan sorular ve cevapları:

Belirtilen bu ahit dilimleri bir bapnın yangına ne denli süre dayanacağını dışa vurum etmektedir. Lakin bu mevzuda dikkatli yetişmek gerekir. Çünkü 90 an yangına dayanıklı olması müstelzim bir bapnın 30 dakika da dayanmadığı elan önce meydana getirilen testlerde doğrulanmıştır.

Yangın Bapsı kötü sızdırmaz özelliğe malik olması nedeniyle yangın simultane insanoğluın duman zehirlenmelerinden de korunmasını sağlar. Bu kapılar hariçya rast ve kolaylıkla açılabilen konstrüksiyonya sahiptir.

Yangın ve ivedili gidiş anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Pas olarak da anlatım edilen bu şube bazı modellerde normal kapı koluna misil. 

Özellikle Türkiye'de daha standartlar oluşmamışken giren UNI 9723 sertifikalı İtalya yangın baplarından dolayı UNI yani İtalyanın yerel standardı Türkiye'deki şartnamelerde halen mukabilmıza çıkmaktadır. Türkiye'de geçerli ölçün TS EN standartlarıdır. 

Çift kanatlı evgin çıkış bapları, dışa haklı açılan panik amerikan bar kullanılanarak yapım edilerek yangın takkadak yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara iye modeldir.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve ilgi Yangın Çıkış Kapısı etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve strüktürnıza %100 entegrasyon sağlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle mevla yürütmek; dayanıklı, güzel duyusal baplara en yaraşır fiyatlarla mevla başlamak dâhilin İletişim temassına tıklayarak personellerimizden müdrike malumat alabilirsiniz.

Kattaki konutların her birinin muhtevainden bir yangın asayiş holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın genel merdiveninin korunumlu olması lüzumlu değildir.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine ehil sürdürmek, projenize reva boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları sebebiyle emniyetli mekanlar oluşmasına katkı temin etmek sinein İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak kompetan personelimiz ile usa vurma mesajlaşabilirsiniz.

Report this wiki page